Thrustmaster Igraća Palica T-Flight Hotas Xbox One/PC

Thrustmaster Igraća Palica T-Flight Hotas Xbox One/PC

735,79 kn 699,00 kn

Izaberite način plaćanja gotovina, pouzećem ili internet bankarstvom i uštedite dodatnih 5%
Cijena za kartično plaćanje: 735,79 kn
Napomena
Cijena proizvoda prikazana na ovim internet stranicama je webshop cijena i odnosi se na uvjete kupovine i dostave putem webshopasatmedia.hr. Proizvod možete kupiti po webshop cijeni i u našoj poslovnici u Zagrebu i ista vrijedi samo za gotovinsko plaćanje. Cijena u poslovnici se može razlikovati od webshop cijene ovisno o uvjetima i načinu plaćanja. Podatak o raspoloživosti je informativan i zbog brze prodaje ne možemo jamčiti njegovu točnost. Molimo Vas da radi provjere dostupnosti proizvoda kontaktirate telefonski ili e-mailom našu poslovnicu.
  • Opis

Opis

Thrustmaster Igraća Palica T-Flight Hotas Xbox One/PC

Realističan i ergonomski džojstik

U stvarnom okruženju piloti koriste Jojstik u kombinaciji s leptirom za kontrolu zrakoplova, jer su to najučinkovitija i najpreciznija sredstva kontrole.

Jedinstveni ergonomski dizajn Jojstika prilagođava se svim vrstama letova, od civilnih do zračnih borbi. Veliki naslon za ruku omogućuje stabilno i opušteno rukovanje, uz precizan odziv pri najmanjem pokretu.

Otpor Jojstika može se podesiti prema vašim željama i potrebama u igri. Povećana stabilnost tijekom upotrebe pruža se ponderiranom postoljem štapa.

Upravljačka palica uključuje i polugu pune veličine za jednostavnu kontrolu ubrzavanja zrakoplova. Ručica je uklonjiva i omogućuje igru u dva rasporeda.

Ručica i Jojstik mogu se koristiti za igranje igara na Xbox One igraćoj konzoli ili na osobnim računalima, uz dodatnu instalaciju kontrolera s web stranice proizvođača.

Prvi svjetski licencirani upravljački modul Plug & Play za Xbox One i Windows. S realističnim dizajnom i savršeno prilagođen svim vrstama leta, uključujući svemirske avanture, zračne borbe, civilne letove i ratne avione. Štap sadrži pet osi, četrnaest gumba za aktiviranje, okidač za brzo paljenje i višesmjernu preklopku za kapu, a njegov dvostruki sustav kormila može se aktivirati okretanjem ručke ili preko progresivne nagibne ručice. Rezač pune veličine je odvojiv i pruža super reaktivnu snagu.
• Ergonomski dizajn, optimiziran za sve vrste simulacija leta. Leptir pune veličine za laku upravljivost, čak i u virtualnoj stvarnosti. Podesivi otpor ručke s širokim naslonom za ruke.
• Ergonomski dizajn savršeno prilagođen za sve vrste simulacija leta (svemirske avanture, moderne borbe, ratni avioni, civilni let).
• Veličina pedala H24.2, W26.4, D26.5cm.


American Express Visa MasterCard Maestro American Express – Jamstvo sigurne online kupnjeMasterCard® SecureCode™ Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway