Monopoly Fortnite Edition- Društvena igra Hasbro

Monopoly Fortnite Edition- Društvena igra Hasbro

314,74 kn 299,00 kn

Kategorija:
Napomena
Cijena proizvoda prikazana na ovim internet stranicama je webshop cijena i odnosi se na uvjete kupovine i dostave putem webshopasatmedia.hr. Proizvod možete kupiti po webshop cijeni i u našoj poslovnici u Zagrebu i ista vrijedi samo za gotovinsko plaćanje. Cijena u poslovnici se može razlikovati od webshop cijene ovisno o uvjetima i načinu plaćanja. Podatak o raspoloživosti je informativan i zbog brze prodaje ne možemo jamčiti njegovu točnost. Molimo Vas da radi provjere dostupnosti proizvoda kontaktirate telefonski ili e-mailom našu poslovnicu.
  • Opis

Opis

Monopoly Fortnite Edition- Društvena igra Hasbro

O ovom proizvodu

U ovom uzbudljivom Fortnite izdanju igre Monopoly, igrači tvrde mjesto, borbe protivnika i izbjegavaju Oluju preživjeti. Igra, dizajn i komponente igre na ploči uključuju elemente nadahnute videoigrom, uključujući Fortnite lokacije i plijen. Umjesto novca od Monopola, igrači zarađuju Zdravstvene bodove (HP). Prvo odaberite lik: odaberite između 27 fantastičnih odijela. Zatim, vrijeme je za bitku. Radnja umire omogućava igračima da pokupe zdravstvene pakete, grade zidove i oštete svoje protivnike.

Monopoly Limited Edition Board Game: Fortnite obožavatelji, ovo izdanje Monopoly igre nadahnuto je od popularne video igre Fortnite! Ne radi se o tome što igrači posjeduju; radi se o tome koliko dugo mogu preživjeti.

For Fortnite Fanovi: U Monopoly: Fortnite Edition igra na ploči od 2 do 7 igrača traži mjesto, borite se protivnika i izbjegavajte Oluju za opstanak; pobjeđuje posljednji stojeći igrač.

Svojstva Fortnite-a i zdravstveni bodovi: Monopoly: Fortnite Edition igra na ploči ima dobro poznate lokacije kao svojstva, a igrači imaju za cilj da zarade čipove Health Point, a ne novac Monopoly za ostanak u igri.

Protivnici bitke: Upotrijebite predmete s plijenom na prsima i akciju umirite za borbe protivnika u ovoj zabavnoj društvenoj igri za obožavatelje Monopola i navijače Fortnitea, starije od 13 godina.

Odabir i odijevanje: igra dolazi s 27 Fortnite odijela sa tribinama zalagaonice, a igrači mogu odabrati da igraju kao svoje omiljene.
• Sadržaj: Uključuje igračku ploču, 27 kartonskih odjeća sa štandovima zalagaonice, 15 kartica Oluje, 16 karata lokacije, 16 kartona za prtljažnike, 8 zidnih karata, 1 numeriranu matricu, 1 akcijsku matricu s naljepnicama, 110 čipova za Health Point i vodič za igru.
• 2 ili više igrača.
• Za dob 13 i više godina.

UPOZORENJE:
• Nije pogodno za djecu mlađu od 3 godine.
• Samo za kućnu upotrebu.
• Da biste spriječili moguće ozljede ulegnućem, uklonite ovu igračku kada dijete počne pokušavati ustati na rukama i koljenima u položaj puzanja.


American Express Visa MasterCard Maestro American Express – Jamstvo sigurne online kupnjeMasterCard® SecureCode™ Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway