Crash Bandicoot N. Sane Trilogy PS4 igra

On Sale
Sale!
%
Off
20
Save 60 kn
60kn
60
kn

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy PS4 igra

299,00 kn 239,00 kn

Izaberite način plaćanja gotovina, pouzećem ili internet bankarstvom i uštedite dodatnih 5%
Cijena za kartično plaćanje: 251,58 kn
PlayStation Plus
Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus Pretplata !
Napomena
Cijena proizvoda prikazana na ovim internet stranicama je webshop cijena i odnosi se na uvjete kupovine i dostave putem webshopasatmedia.hr. Proizvod možete kupiti po webshop cijeni i u našoj poslovnici u Zagrebu i ista vrijedi samo za gotovinsko plaćanje. Cijena u poslovnici se može razlikovati od webshop cijene ovisno o uvjetima i načinu plaćanja. Podatak o raspoloživosti je informativan i zbog brze prodaje ne možemo jamčiti njegovu točnost. Molimo Vas da radi provjere dostupnosti proizvoda kontaktirate telefonski ili e-mailom našu poslovnicu.
  • Opis

Opis

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy PS4 igra

Svima omiljeni Crash Bandicoot se vratio! Nikada ljepši, nikada detaljniji i nikada bolji. Sada možete doživjeti Crash Bandicoot igre kao nikada ranije. Skačite, vrtite se i ponovite sve to, dok krećete na epske izazove i avanture kroz tri igre koje su sve započele: Crash Bandicoot®, Crash Bandicoot® 2: Cortex Strikes Back i Crash Bandicoot®: Warped. Proživite sve svoje omiljene Crash trenutke u ovoj remasteriranoj kolekciji.

Vicarious Visions, studio koji je zadužen za vraćanje Crash-a, navodi kako N. Sane Trilogy nije remaster niti remake, već nešto između, ono što oni nazivaju remaster plus. Svi leveli su ponovno izgrađeni bazirani na originalnoj geometriji, likovi su ponovno izgrađeni na bazi originalnog dizajna, filmske sekvence su također ponovo izgrađene inspirirane originalnim. No povrh svega toga, dodane su i nove značajke: sustav checkpoint-a i save-ova, uključujući manualne i auto save-ove, jedinstveni izbornik kroz sve igre, te vremenske izazove za sve tri igre.

Crash Bandicoot

Dr. Neo Cortex ima plan da preuzme svijet, on želi genetski stvoriti životinje koji će mu služiti. Za izradu svojih sluga, Cortex otima što više životinja može;  te se baš dogodi da je djevojka Crash Bandicoot-a jedna od žrtava. Preuzmi kontrolu nad Crash-om dok on trči, skače i vrti kroz 30 razina intenzivne akcije, na tri različita australska otoka. Samo vi možete pomoći Crash-u da spasiti životinje, svoju djevojku i poremeti planove dr. Cortex-a.

Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back

Zli Dr. Neo Cortex se vratio… kako bi ovaj put spasio svijet? I on traži pomoć od svog zakletog neprijatelja, Crash Bandicoot-a? Da li je to samo lukavi plana da namami Crash-a u svoj sljedeći eksperiment? Može li Crash ponovo ipobjediti li će se pridružiti Cortex-ovom zoološkom vrtu? Veći 3-D okoliš za kretanje, posve nove animacije i cijeli niz živopisnih likova – gledajte kako se naš junak Crash kliž po ledu, jaše polarnog medvjeda i leti u nultoj gravitaciji u nastavak avanture Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back – ovog put se ne šali!

Crash Bandicoot Warped

O da… vratio se… I on je spreman! Ovo je cijela nova avantura sa vremenskim putovanjem! Posve novi akcijski stil igranja – ronjenje, vožnja motocikla, beba T-Rex i pođite slobodno letjeti zrakom u avionu! Igrajte kao Coco! Galopirajte duž Kineskog zida na tigru, budite ekstremni na jet-skiju i drugim letećim iznenađenjima! Dokažite svoje vještine s novim Super-charge Body Slam, Super Slide, Double Jump, Death-Tornado Spin i Laser-Guided Bazookaa. Novi neprijatelji su novi Big Boss, Uka Uka, N. Tropy i Dingodile te, naravno, tu su i nekih od favorita kao što su N. Gin i Tiny. Više akcije. Više zabave. Više zagonetki i tajnnih razine. A mislili ste da ne može biti bolje!