PlayStation VR Headset V2 + PS4 Kamera V2 + VR Worlds VCH (Mk4)

On Sale
Sale!
%
Off
17
Save 400 kn
400kn
400
kn

PlayStation VR Headset V2 + PS4 Kamera V2 + VR Worlds VCH (Mk4)

2.299,00 kn 1.899,00 kn

Izaberite način plaćanja gotovina, pouzećem ili internet bankarstvom i uštedite dodatnih 5%
Cijena za kartično plaćanje: 1.998,95 kn
Napomena
Cijena proizvoda prikazana na ovim internet stranicama je webshop cijena i odnosi se na uvjete kupovine i dostave putem webshopasatmedia.hr. Proizvod možete kupiti po webshop cijeni i u našoj poslovnici u Zagrebu i ista vrijedi samo za gotovinsko plaćanje. Cijena u poslovnici se može razlikovati od webshop cijene ovisno o uvjetima i načinu plaćanja. Podatak o raspoloživosti je informativan i zbog brze prodaje ne možemo jamčiti njegovu točnost. Molimo Vas da radi provjere dostupnosti proizvoda kontaktirate telefonski ili e-mailom našu poslovnicu.
 • Opis

Opis

PlayStation VR Headset V2 + PS4 Kamera V2 + VR Worlds VCH (Mk4)
Nemojte samo igrati igru. Živite igru.

Od trenutka kada stavite PlayStation VR, novi sustav virtualne stvarnosti za PS4, doživjeti ćete igre na potpuno novi način. Vi ćete biti centar akcije, proživljavati ćete detalje neobičnih novih svjetova, te ćete se osjećati kao da ste stvarno unutar igre.

Što će vam sve trebati:

 • PS4 konzola
 • PlayStation Move kontroleri, koji se prodaju zasebno, su nužni za igranje pojedinih PlayStation VR igara, za veliku većinu igara je dovoljan samo DualShock 4 kontroler
 • Sve PS VR igre podržavaju DualShock 4 kontroler koji je uključen u svakom pakiranju PS4 konzole

PlayStation VR headset nije prikladan za korištenje kod djece ispod dvanaest godina!

Što sadrži PlayStation VR pakiranje:

 • VR headset × 1 (Model CUH-ZVR2) – novi model
 • Procesor jedinica × 1
 • VR headset priključni kabel × 1
 • HDMI kabel × 1
 • USB kabel × 1
 • Stereo slušalice × 1
 • Kabel za napajanje AC × 1
 • AC adapter × 1
 • PS4 kamera v2
 • VR Worlds PS VR igra ( kod za PS Store )
Playstation VR dolazi sa 5.7″ FullHD OLED zaslonom sa RGB matricom (superiorna PenTile matrici iz mobitela) sa stereoskopskim 3D prikazom. Latencija je niskih 18 ms, a slika se obnavlja u visokih 90 Hz ili 120 Hz. To znači da lag, tj. kašnjenje nećete uočiti, pa cijeli virtualni svijet izgleda prirodno.

Naočale su opremljene LED diodama, uz pomoću kojih Playstation kamera prati pokrete vaše glave i naočala. Veza sa Playstationom 4 je uz pomoć kabela.

Što vam je potrebno za igranje u VR svijetu? Sony Playstation 4 ili PS4 Pro, Playstation kamera, Playstation VR naočale i standardni bežični kontroler, iako je za najbolje iskustvo preporučljivo koristiti Playstation Move.

Priloženi softver

Uz Playstation VR naočale dolazi i demo disk:

Zanimljivo je i VR Worlds, skup od pet naslova koji su rađeni isključivo za Playstation VR naočale. Napravljeni su da vam dočaraju različita VR iskustva. Kako to izgleda, pogledajte u videu:

 

Fanstatično! No, glavna snaga Playstation VR kompleta, zbog kojeg znamo da će postati novi kralj VR gaminga, jest softver. Ili preciznije: igre.

Playstation VR igre

Uz Sony Playstation VR će odmah biti raspoloživo 30-ak naslova, do kraja godine će ih biti više od 50! Neki od njih su Rez Infinite (Monstars & Enhance Games), Batman™: Arkham VR (RockSteady i Warner Bros Interactive Entertainment), DRIVECLUB VR i RIGS Mechanized Combat League (SIE Worldwide Studios).

Do kraja godine će biti 50-ak naslova za Sony Playstation VR.

Igranje u VR svijetu je sasvim novo iskustvo, koje će zauvijek promijeniti svijet gaminga. VR je Ok i na mobitelima, no ovo je sasvim druga klasa. Sony PLaystation 4 i PS4 Pro su višestruko snažniji od bilo kojeg mobitela na tržištu, i samim time igre izgledaju neusporedivo bolje.

O igrivosti i kvaliteti naslova nije potrebno trošiti riječi – tu je Sony Playstation svih generacija godinama u vrhu.

Cinematic Mod

Cinematic Mod pretvara vaše Playstation VR naočale u veliki televizor, sa 2D slikom. Možete gledati filmove, fotografije, i klasične Playstation 4 igre. Idealna stvar kada TV nije dostupan za vašu plejku…

Social Screen

Social Screen prikazuje ono što vi vidite u VR naočalama, ali na klasičnom televizoru. Na taj način svi mogu vidjeti kako to izgleda i što trenutno vidite, a neke igre omogućavaju i interakciju VR svijeta i klasičnog gaminga.