Atari 50 The Anniversary Celebration Expanded Edition PS5 (Prednarudžba) 25.10.2024.

YITH Badge

Atari 50 The Anniversary Celebration Expanded Edition PS5 (Prednarudžba) 25.10.2024.

37,89 

Izaberite način plaćanja gotovina, pouzećem ili internet bankarstvom i uštedite dodatnih 5% odnosno 1,89  (14.27 kn)

Iznos uštede: 1,89  (14.27 kn)
PlayStation Plus
Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus Pretplata !
Napomena
Cijena proizvoda prikazana na ovim internet stranicama je webshop cijena i odnosi se na uvjete kupovine i dostave putem webshopasatmedia.hr. Proizvod možete kupiti po webshop cijeni i u našoj poslovnici u Zagrebu i ista vrijedi samo za gotovinsko plaćanje. Cijena u poslovnici se može razlikovati od webshop cijene ovisno o uvjetima i načinu plaćanja. Podatak o raspoloživosti je informativan i zbog brze prodaje ne možemo jamčiti njegovu točnost. Molimo Vas da radi provjere dostupnosti proizvoda kontaktirate telefonski ili e-mailom našu poslovnicu.
  • Opis

Opis

Atari 50 The Anniversary Celebration Expanded Edition PS5 igra

Atari i programer Digital Eclipse s ponosom predstavljaju značajno proširenje svog hvaljenog izdanja Atari 50: the Anniversary Collection iz 2022. Ova nova verzija, pod nazivom “Atari 50: Proslava godišnjice – prošireno izdanje”, uključuje originalno izdanje i dodaje dvije nove vremenske linije i 39 igara retrospektivi Atari koja se može igrati.

Vremenska linija Wider World of Atari, koja uključuje 19 igrica koje se mogu igrati i osam video segmenata, donosi niz dubokih poniranja u priče iz povijesti Atarija, pokazujući kako je Atari nastavio utjecati na kreatore i obožavatelje tijekom desetljeća. Novi intervjui, starinski oglasi, povijesni artefakti i još mnogo toga istraženo je i predstavljeno u prepoznatljivom stilu Digital Eclipse. Izdvajamo iz nove vremenske crte uključuju duboko poniranje u Stern Electronicsov robot za miniranje Berzerk; neobične i nedovoljno cijenjene inovacije i skriveni dragulji iz kasnih 1980-ih; osvrt na umjetnicu Evelyn Seto, koja je pomogla u stvaranju kultnog “Fuji” Atari logotipa; Kreator Pong-a Al Alcorn objašnjava rođenje Breakouta; i istraživanje uloge baze obožavatelja u otkrivanju neobjavljenih prototipova, stvaranju “homebrew” igara i očuvanju povijesti Atarija.

Vremenska linija Prvog rata konzola, koja uključuje 20 igrica koje se mogu igrati i pola tuceta video segmenata, govori o prvom velikom ratu konzola u industriji igara između Atarija 2600 i Mattelove Intellivision. Tim tvrtke Digital Eclipse bavi se istraživanjem rivalstva, uključujući donkihotovsku odluku Mattela da stvori igre za konkurentski Atari 2600. Istaknuto uključuje izbor M Network igara, uključujući neke omiljene od obožavatelja; mješavina Atari i M Network sportskih igara, te neki rijetki Atari 2600 i 5200 prototipovi. Novi intervjui uključuju bivšeg direktora igre Intellivision Dona Daglowa, programericu M Networka Jane Terjung, Davida Cranea i Garryja Kitchena iz Activisiona, domaćeg programera Dennisa Debroa i povjesničare Leonarda Hermana i Mikea Miku.

Diners Club International Visa MasterCard Maestro Discover Dinacard Mastercard® Identity Check™ Visa Secure WSpay - Web Secure Payment Gateway