Reklamacije i zamjene

Zamjena podrazumijeva slanje proizvoda na adresu tvrtke Sat Media d.o.o. o vlastitom trošku i pregled proizvoda od strane prodajnog osoblja. Ukoliko se ustanovi da je proizvod neispravan, isti će biti zamijenjen za drugi artikal ili drugu veličinu, po želji kupca. Zamijenjeni proizvod tvrtka SAT MEDIA d.o.o. potom BESPLATNO šalje na adresu kupca.To možete učiniti kontaktiranjem OnlineShopaSatmedia na tel. 098/9557-536.

Za proizvode koje naručujete a nisu kompatibilni sa Vašim uređajima ili proizvodima koje Već imate a dobili ste od našeg osoblja informaciju da ti proizvodi neće raditi,ne može se ostvariti pravo na povrat proizvoda zbog nekompatibilnosti proizvoda jer je proizvod ispravan a kupac narudžbom i potvrdom e-maila potvrđuje nama da je upoznat sa tom informacijom,te se odriče prava na povrat proizvoda u zakonskom roku.

Naručeni proizvodi pakirani su na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu/dostavi ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja pregledati pošiljku, te ukoliko pakiranje ima vidljivih materijalnih oštećenja/nedostataka, preporučuje se da kupac odbije primitak iste budući da postoji mogućnost da je proizvod unutar takvog pakiranja oštećen. Odbijanjem primitka, dostavna služba će pošiljku vratiti u Web ShopSatmedia, uz napomenu da pošiljka sadrži nedostatak.

*** Slike proizvoda na OnlineShopuSatmedia su ilustrativne prirode i ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda, te kupac takve proizvode ne može reklamirati s te osnove. OnlineShopSatmedia će nastojati na web stranicama www.satmedia.hr objavljivati točne i aktualne podatke, ali ne preuzima odgovornost za točnost i potpunost istih.

Reklamacije vezane za nedostatke proizvoda te svi ostali prigovori mogu se izjaviti u pisanoj formi na email adresu:
satmedia@hi.t-com.hr, sjedište: Sat Media d.o.o., Slavonska 33, 10040 Zagreb, ili usmeno na broj telefona 098/9557-536 od ponedjeljka do petka od 9-13 sati.
U slučaju opravdane reklamacije omogućuje se raskid ugovora uz povrat uplaćenog iznosa ili zamjena proizvoda. Ukoliko se radi o oštećenju i/ili neispravnosti isporučene robe, kupac može vratiti artikl na prethodno navedenu adresu kako bi se reklamacija uvažila na temelju fizičkog dokaza. Ukoliko se pomnim pregledom utvrdi da je došlo do oštećenja proizvoda namjernim/slučajnim mehaničkim postupkom, a koji je nastao nakon što je proizvod pregledan i poslan kupcu, reklamacija će se odbiti odnosno osporiti. U takvom slučaju utvrđuje se materijalna odgovornost kupca za kupljeni proizvod.

Na kablove(strujne,mobitel,audio video kablove za spajanje na tv,te sve vrste kablova jamstvo je 3 mjeseca od kupnje proizvoda.)Mehanička i fizička oštećenja ne ulaze u jamstvo.

Prema čl. 43 Zakona o zaštiti potrošača (NN 41/14), st. 5. i 6., ako se materijalni nedostatak na proizvodu pojavi u roku od šest mjeseci od dana prijelaza rizika na potrošača (od dana kupnje proizvoda), a trgovac smatra da nedostatak u tom trenutku nije postojao, troškove vještačenja snosi trgovac. Ako se materijalni nedostatak na proizvodu pojavi nakon šest mjeseci, ali ne kasnije od 24 mjeseca od dana prijelaza rizika na potrošača, troškove vještačenja snosi potrošač ili trgovac, ovisno o rezultatu vještačenja. Trgovac ne odgovara za materijalne nedostatke na proizvodu koji se pojave nakon dvije godine od kupnje proizvoda.

Proizvod koji se reklamira mora sadržavati originalnu ambalažu,jamstveni list za uređaj,te predočen originalan račun. Ukoliko se ustanovi da je reklamacije valjana, kupcu će proizvod biti zamijenjen ili će mu se vratiti novac. Reklamirani proizvod tvrtka Sat Media d.o.o. potom BESPLATNO šalje na adresu kupca.

Adresa za slanje reklamiranih/zamijenjenih proizvoda:
Sat Media d.o.o.
Slavonska 33
10 040 Zagreb
HrvatskaOIB: 07582199180
Telefon: 098/9557-536 (od ponedjeljka do petka od 9-13 sati)

Diners Club International Visa MasterCard Maestro Discover Dinacard Mastercard® Identity Check™ Visa Secure WSpay - Web Secure Payment Gateway