PlayStation 5 Pro konzola 2TB (Prednarudžba) 07.11.2024.

PlayStation 5 Pro konzola 2TB (Prednarudžba) 07.11.2024.

841,05 

Izaberite način plaćanja gotovina, pouzećem ili internet bankarstvom i uštedite dodatnih 5% odnosno 42,05  (316.84 kn)

Iznos uštede: 42,05  (316.84 kn)
Napomena
Cijena proizvoda prikazana na ovim internet stranicama je webshop cijena i odnosi se na uvjete kupovine i dostave putem webshopasatmedia.hr. Proizvod možete kupiti po webshop cijeni i u našoj poslovnici u Zagrebu i ista vrijedi samo za gotovinsko plaćanje. Cijena u poslovnici se može razlikovati od webshop cijene ovisno o uvjetima i načinu plaćanja. Podatak o raspoloživosti je informativan i zbog brze prodaje ne možemo jamčiti njegovu točnost. Molimo Vas da radi provjere dostupnosti proizvoda kontaktirate telefonski ili e-mailom našu poslovnicu.
  • Opis

Opis

PlayStation 5 Pro konzola 2TB

PlayStation 5™ Pro je digitalna verzija konzole bez diskovnog pogona (Blu-Ray pogon se prodaje odvojeno).

Uz konzolu PlayStation®5 Pro tvorci najboljih igara na svijetu mogu poboljšati svoje igre uz nevjerojatne značajke poput naprednog praćenja zraka svjetlosti, iznimno oštre jasnoće slike za vaš 4K TV i igre u s velikom stopom promjene kadrova.*

PlayStation® Spectral Super Resolution (PSSR)

Dobijte iznimno oštru jasnoću slike na svojem 4K televizoru s pomoću razlučivosti poboljšane umjetnom inteligencijom za iznimno veliku razlučivost igre uz nevjerojatne detalje.*

Optimizirana izvedba konzole

Postignite veće i konzistentnije promjene kadrova za besprijekornu igru uz podršku za prikaze od 60 Hz i 120 Hz.*

Napredno praćenje zraka svjetlosti

Iskusite sljedeću razinu realnosti uz odraze praćene zrakama, sjene i iznimno kvalitetno globalno osvjetljenje dok istražujete predivne svjetove igre.*

Poboljšane igre za PS5 Pro

Iskusite nevjerojatne naslove za PS5, poboljšane snagom konzole PS5 Pro uz unaprijeđene vizuale i rad.*

Igrajte pri 60 sl./s ili do 120 sl./s uz 4K izlaz i praćenje zraka za kompatibilne igre

Uz snagu konzole PS5 Pro kompatibilne igre mogu se igrati pri 60 sl./s ili do najviše 120 sl./s uz praćenje zraka i 4K razlučivost poboljšanu umjetnom inteligencijom s pomoću PSSR-a – sve istovremeno – na vašem 4K televizoru.

Glavne značajke:

  • 2 TB pohrane – Omiljena igra neka vam je spremna i ona vas čeka da uskočite i igrate uz 2 TB SSD pohrane koja je ugrađena.
  • Nova razine bežične mrežne povezivosti – PS5 Pro podržava mogućnosti poboljšane bežične internetske veze uz propusnost koja se može još više upotrebljavati kako bi se poboljšala brzina prijenosa uz IEEE 802.11be i vaš kompatibilni usmjerivač, a što znači da ćete imati smanjeno kašnjenje i poboljšanu stabilnost dok igrate na mreži.
  • Kompatibilnost s prethodnim modelima i poboljšanje igre za PS5 Pro – Na konzoli PS5 Pro može se igrati više od 8500 PS4® igara. Uz verziju značajke Game Boost za  PS5 Pro možete čak uživati u bržim i besprijekornim promjenama kadrova u nekim od najboljih igra za konzole PS4 i PS5.
  • Bežični upravljač DualSense® – Iskoristite snagu konzole PS5 Pro uz nevjerojatne dodirne značajke inovativnog  bežičnog upravljača DualSense.
  1. Dodirne povratne informacije – Putem bežičnog upravljača DualSense u odabranim naslovima za konzolu PS5 iskusite dodirne povratne informacije, osjetite efekte i putem dinamičkih osjetilnih povratnih informacija promijenite svoju igru.
  2. Adaptivni okidači – Svladajte sveobuhvatne adaptivne okidače s dinamičkim razinama otpora koji simuliraju fizičko iskustvo vaših aktivnosti u odabranim igrama za PS5®.
  • Izrazito brz SSD disk – Izvucite najviše iz vremena provedenog u igri uz gotovo trenutačno učitavanje instaliranih igara za PS5.
  • Integrirani ulazno-izlazni sustav – Prilagođena integracija sustava konzole PS5 Pro omogućuje kreatorima da povlače podatke sa SSD diska tako brzo da sada mogu stvarati igre na načine koji su prije bili nezamislivi.
  • Jarke boje i oštra 4K grafika – Sitni detalji zaživjet će na vašem televizoru 4K i kompatibilnim igrama za PS5. Na HDR televizorima podržane se igre za PS5 ističu nevjerojatno živopisnim i uvjerljivim rasponom boja.

Pakiranje sadrži:

  • PS5™ Pro konzola (2TBGB SSD) – potpuno digitalna verzija konzole bez diskovnog pogona koji se prodaje zasebno
  • PS5 DualSense Wireless controller
  • HDMI® kabel
  • Kabel za napajanje
  • USB kabel za punjenje kontrolera
  • ASTRO’s PLAYROOM (Pred-instalirana igra. Konzola će se možda morati ažurirati na posljednju verziju sistemskog software-a. Potrebna internet veza.)

*Značajka je samo dostupna na odabranim igrama za PS5 koje su poboljšane za PS5 Pro u usporedbi s konzolom PS5. Značajke PS5 Pro Enhanced razlikuju se ovisno o igri.

*3D zvuk ugrađen je putem zvučnika televizora ili analognih / USB stereo slušalica. Postavljanje je potrebno.

*Dio je SSD-a rezerviran za softver sustava i ostale funkcije tako da se dostupni kapacitet SSD-a može razlikovati.

*Vrlo je mali broj PS4 igara koje nisu kompatibilne s konzolom PS5 Pro. Posjetite web-mjesto playstation.com/bc za popis igara.

*Potreban je kompatibilni usmjerivač za pristup poboljšanom bežičnom internetu. Uz IEEE 802.11be, PS5 Pro također je kompatibilan s Wi-Fi 6 i Wi-Fi 5 usmjerivačima. Rad bežičnog interneta ovisit će o mrežnom okruženju korisnika. Rad mrežne igre razlikovat će se ovisno o igri i nemaju sve igre mrežne značajke.

Diners Club International Visa MasterCard Maestro Discover Dinacard Mastercard® Identity Check™ Visa Secure WSpay - Web Secure Payment Gateway