Dying Light 2 Stay Human Deluxe Edition PC U dolasku!

Dying Light 2 Stay Human Deluxe Edition PC U dolasku!

79,49 

Izaberite način plaćanja gotovina, pouzećem ili internet bankarstvom i uštedite dodatnih 5% odnosno 3,97  (29.95 kn)

Iznos uštede: 3,97  (29.95 kn)
Kategorije: ,
Napomena
Cijena proizvoda prikazana na ovim internet stranicama je webshop cijena i odnosi se na uvjete kupovine i dostave putem webshopasatmedia.hr. Proizvod možete kupiti po webshop cijeni i u našoj poslovnici u Zagrebu i ista vrijedi samo za gotovinsko plaćanje. Cijena u poslovnici se može razlikovati od webshop cijene ovisno o uvjetima i načinu plaćanja. Podatak o raspoloživosti je informativan i zbog brze prodaje ne možemo jamčiti njegovu točnost. Molimo Vas da radi provjere dostupnosti proizvoda kontaktirate telefonski ili e-mailom našu poslovnicu.
  • Opis

Opis

Dying Light 2 Stay Human Deluxe Edition PC igra

Prije više od dvadeset godina u Harranu borili smo se protiv virusa – i izgubili. Sad opet gubimo. Grad, jedno od posljednjih velikih ljudskih naselja, rastrgan je sukobima. Civilizacija je ponovno pala u mračno doba. Pa ipak, još uvijek imamo nade.

Vi ste lutalica koja ima moć promijeniti sudbinu grada. Ali vaše iznimne sposobnosti imaju cijenu. Proganjani uspomenama koje ne možete dešifrirati, krenuli ste naučiti istinu … i naći se u zoni borbenih djelovanja. Izbrusite svoje vještine, kako biste pobijedili svoje neprijatelje i stvorili saveznike, trebat će vam i šake i pamet. Otkrijte mračne tajne iza moćnika, odaberite strane i odlučite o svojoj sudbini. Ali kamo god vas odveli vaši postupci, postoji jedna stvar koju nikada ne možete zaboraviti – ostati čovjek.

OGLASNI OTVORENI SVIJET

Sudjelujte u životu grada zahvaćenog novom mračnom erom. Otkrivajte različite putove i skrivene prolaze dok istražujete njegove više razina i lokacija.

KREATIVNA I BRUTALNA BORBA

Iskoristite svoje parkour vještine da prevrnete vagu čak i najbrutalnijeg susreta. Pametno razmišljanje, zamke i kreativno oružje bit će vam najbolji prijatelji.

DAN I NOĆ CIKLUS

Pričekajte noć da uđete u mračna skrovišta zaraženih. Sunčeva ih svjetlost drži na oku, ali kad nestane, čudovišta započinju lov, ostavljajući brloge slobodne za istraživanje.

IZBORI I POSLJEDICE

Svojim postupcima oblikujte budućnost Grada i gledajte kako se mijenja. Odredite odnos snaga donoseći odluke u rastućem sukobu i stvorite vlastito iskustvo.

2-4 IGRAČA CO-OP IGRAČA

Igrajte u kooperaciji do četiri igrača. Vodite vlastite igre ili se pridružite drugima i pogledajte kako su se njihovi izbori odigrali drugačije od vaših.

Diners Club International Visa MasterCard Maestro Discover Dinacard Mastercard® Identity Check™ Visa Secure WSpay - Web Secure Payment Gateway