Farming Simulator 19 Platinum Edition PC

Farming Simulator 19 Platinum Edition PC

41,77 

Izaberite način plaćanja gotovina, pouzećem ili internet bankarstvom i uštedite dodatnih 5% odnosno 2,09  (15.74 kn)

Iznos uštede: 2,09  (15.74 kn)

Datum izlaska: 22.10.2019.

Točan datum izlaska igre se ažurira prema posljednjim dostupnim informacijama izdavača igre.

Kategorije: , ,
Napomena
Cijena proizvoda prikazana na ovim internet stranicama je webshop cijena i odnosi se na uvjete kupovine i dostave putem webshopasatmedia.hr. Proizvod možete kupiti po webshop cijeni i u našoj poslovnici u Zagrebu i ista vrijedi samo za gotovinsko plaćanje. Cijena u poslovnici se može razlikovati od webshop cijene ovisno o uvjetima i načinu plaćanja. Podatak o raspoloživosti je informativan i zbog brze prodaje ne možemo jamčiti njegovu točnost. Molimo Vas da radi provjere dostupnosti proizvoda kontaktirate telefonski ili e-mailom našu poslovnicu.
  • Opis

Opis

Farming Simulator 19 Platinum Edition PC

Preuzmite ulogu modernog farmera! Po prvi put isprobajte CLAAS, jednu od vodećih svjetskih poljoprivrednih robnih marki. Uživajte u brojnim dodatnih vozilima uz pomoć kojih možete voditi svoju farmu na dvije ogromne karte ispunjene brojnim poljoprivrednim aktivnostima – od usjeva koje treba požeti do poljoprivrednih životinja za koje se treba brinuti.

VODITE FARMU KAO NIKAD PRIJE!

Uključuje Farming Simulator 19

+ VIŠE OD 35 NOVIH VOZILA I ALATA ROBNE MARKE CLAAS

Preuzmite ulogu modernog farmera u igri Farming Simulator 19 – Platinum Edition! Po prvi put u povijesti franšize otkrijte CLAAS, jednu od vodećih svjetskih poljoprivrednih robnih marki. Uživajte u brojnim dodatnih vozilima koja će vam pomoći da izgradite, razvijete i proširite svoju farmu na dvije ogromne karte ispunjene brojnim uzbudljivim aktivnostima – od usjeva koje treba požeti do poljoprivrednih životinja za koje se treba brinuti.

Birajte među najvećim brojem autentičnih poljoprivrednih vozila u igri Farming Simulator, uz više od 380 vozila i dijelova opreme! Ekskluzivno za Platinum Edition, uz više od 35 novih vozila i alata robne marke CLAAS, pridružite se najvećim imenima iz branše – John Deere, Case IH, New Holland, Challenger, Fendt, Massey Ferguson, Valtra i ostalima.

Prikupite razne vrste usjeva, diverzificirajte svoje aktivnosti uz šumarstvo, brinite se za svoje poljoprivredne životinje – svinje, krave, ovce, kokoši – te jašite svoje konje. Unaprijedite svoju farmu online s drugim igračima i preuzmite modove koje je izradila zajednica za obogaćenje iskustva u igri Farming Simulator!

GLAVNE ZNAČAJKE

– Vozite i koristite više od 380 autentičnih vozila i alata od više od 100 najvećih proizvođača, uključujući po prvi put i poznatu marku CLAAS.

– Uzgajajte, prikupite i prodajte razne vrste usjeva – suncokret, soju, pšenicu, šećernu trsku, pamuk i brojne druge.

– Brinite se za poljoprivredne životinje, uključujući svinje, krave, ovce, kokoši i konje.

– Jašite vlastite konje i istražite ogromna područja koja su dostupna na velikim europskim i američkim kartama s brojnim poljoprivrednim aktivnostima.

– Razvijte vlastitu farmu online uz do 16 igrača i obogatite svoje Farming iskustvo uz modove koje je izradila zajednica na konzolama i PC-u.

 

Diners Club International Visa MasterCard Maestro Discover Dinacard Mastercard® Identity Check™ Visa Secure WSpay - Web Secure Payment Gateway