The Sims 4 Cats & Dogs Expansion Pack PC

On Sale
Sale!
%
Off
33
Save 83 kn
83kn
83
kn

The Sims 4 Cats & Dogs Expansion Pack PC

Cijena za kartično plaćanje: 177,90 kn
Izaberite način plaćanja gotovina, pouzećem ili internet bankarstvom i uštedite dodatnih 5%

251,58 kn 169,00 kn

Kategorije: , , ,
Napomena
Cijena proizvoda prikazana na ovim internet stranicama je webshop cijena i odnosi se na uvjete kupovine i dostave putem webshopasatmedia.hr. Proizvod možete kupiti po webshop cijeni i u našoj poslovnici u Zagrebu i ista vrijedi samo za gotovinsko plaćanje. Cijena u poslovnici se može razlikovati od webshop cijene ovisno o uvjetima i načinu plaćanja. Podatak o raspoloživosti je informativan i zbog brze prodaje ne možemo jamčiti njegovu točnost. Molimo Vas da radi provjere dostupnosti proizvoda kontaktirate telefonski ili e-mailom našu poslovnicu.
  • Opis

Opis

The Sims 4  Cats & Dogs Expansion PC igra

Napomena: The Sims 4: Cats & Dogs je ekspanzija(dodatak) za The Sims 4 PC.

Da bi ovo igrali, potrebna vam je The Sims 4 PC osnovna igra i sva ažuriranja igre.

Život je bolji s mačkama i psima

Stvorite razne mačke i pse, dodajte ih u Simsove kuće da biste zauvijek promijenili njihove živote, te se brinite o kućnim ljubimcima iz susjedstva kao veterinar u The Sims 4: Cats & Dogs ekspanziji. Snažan novi Create A Pet alat omogućuje personalizaciju mačaka i pasa, svaki sa svojim jedinstvenim izgledima, različitim ponašanjima i po prvi puta izražajnim odijeljima! Ti prekrasni, cjeloživotni pratitelji mijenjaju Simsove živote na nove i posebne načine. Lječite životinjske bolesti kao veterinar i vodite svoju kliniku u prekrasnom obalnom svijetu gdje postoji mnogo toga za vaše Simse i njihovih kućne ljubimace da otrkiju.

Glavne značajke:

•Kreirajte mačke i pse – Koristite snažan Create A Pet alat kako biste izrazili svoju kreativnost prilikom prilagodbe Simsovih savršenih mačaka, pasa, štenaca i mačića. Izaberite između raznih pasmina, pružite im različite osobnosti i izravno manipulirajte njihovim značajkama. Jednostavno prilagodite njihovu odjeću jedinstvenim uzorcima kako biste stvorili svoje stvarne kućne ljubimce. Po prvi put kompletirajte njihov izgled sa izražajnom odjećom i priborom.
•Zbližite se s vašim kućnim ljubimcima – Iskustie druženje i zabavu koje krzneni prijatelji donose u Simsove živote. Mačke i psi imaju svoje umove i stvaraju posebne odnose s Simsom na temelju njihovih dnevnih interakcija. Vaši Simsi brinu o njima, treniraju ij i igraju sa kućnim ljubimcima koji pokazuju različita i ponekad bizarna životinjske ponašanja.
•Postanite veterinar i vodite kliniku – Izradite veterinarsku kliniku, zaposlite osoblje i unaprijedite svoju karijeru kao najugledniji životinjski liječnik u gradu. Kontrolirate svakodnevne operacije od usluga koje nudite do onoga što naplaćujete. Vaši Sims mogu dijagnosticirati i liječiti kućne ljubimce s kritičnim operacijama ili liječiti buhe i druge tegobe s jednostavnim lijekovima.
•Istražite Bay Brindleton – Otkrijte obalni Brindleton Bay, novi svijet u kojem vaš Sims i njihovi kućni ljubimci mogu živjeti i uživati ​​u aktivnostima na otvorenom. Igrajte se na lučkim pristaništima, prošetajte do svjetionika ili posjetite park kako biste postavili stazu sa preprekama i upoznali druge lokalne ljude koji vole ljubimce. Budite u potrazi za lutalicama koje Vaši Simsi mogu preuzeti kao svoje nove ljubimce.

 

Diners Club International Visa MasterCard Maestro Discover Dinacard Mastercard® Identity Check™ Visa Secure WSpay - Web Secure Payment Gateway